Nedtur!

Ja idag så fikk jeg endelig møte noen av vennene mine igjen :D + fikk fikset sånn att jeg får fullført skolen og kan bli lærling neste år. 
Var både posetive og negative ting jeg fikk vite. Jeg fikk fikset møte med NAV sånn att jeg får arbeidspraksis i 3 månder sånn at jeg får fullført, jeg får 210 kr dagen så kan ikke klage for at jeg får penger.

Men nedturen jeg fikk vite idag er at jeg må ta opp igjen matten..... Æsj, jeg hater matte og jeg sliter med det.. Nå skal jeg ha matte på onsdager da for å ordne og bestå det så skal jeg ha matteeksamen i Mai engang.. Yiihoo... Men jaja bedre å bli ferdig med det iår..

Blir spennede å se hvordan møte på NAV går imorgen.. Men nå må jeg nesten sove, eller ivertfall prøve.. sliter sikkelig med å sove etter brudde.. hakke sovet ordentlig på over 80-90 timer,,, Har jo sovet litt men det ekke mye å skryte av nei.. Men ja får vel snart sove igjen håper jeg. Så da kan jeg prøve å få blogget imorgen da jeg får nett for jeg skal til Marita og ligge der til Torsdan, men skal prøve å få blogget så dere får høre hvordan det gikk :)

 

-Blogges ;*

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

17, Søndre Land

Er ei jente på snart 17 år som er veldig glad i familien og vennene sine!<3 Liker og ta bilder, være med venner og synge og danse for meg selv! :) Vis der er noe du lurer på så send ei meld da vel, biter ikke ;) Hihi Har ett motto og det er dette : My life. My choices. My mistakes. My lessons. Not your business.

Kategorier

Arkiv

hits