Lenge siden! Skjedd mye i det siste!

For 1 og halv måned siden så traff jeg han jeg trodde var drømmegutten min..  Vi snakket sammen mye og jeg likte han bare mer og mer og ble mer og mer forelska for vær gang jeg så bilde av han eller snakket med han.. Fikk endelig møte han da jeg og ei vennine var på Hekshusstranda camping, jeg fikk han til å komme. Han kom og vi ble med og kjørte rundt i Lena. Jeg sa ikke mye men han fant alltid på noe å si sånn at vi snakket. Traff han 2-3 ganger de dagene vi var der. Andre dagen vi møtte han hadde han med kompisen sin så vennina mi ble med han å kjørte også kjørte jeg og Glenn. Vi snakket mere sammen da for je ble litt mer sikker på meg selv. Vi dro hjem og jeg pratet mer og mer med han. Men så skjedde det jeg alldri hadde trodd eller som jeg noen gang kunne gjort med venna mine. Vennina mi stjal han fra meg og sendte bilder til meg fra hans snap og jeg ble helt knust. Viste ikke hva jeg skulle gjøre, jeg hatet han og henne for det de gjorde mot meg så lenge han og hun viste hvor mye jeg likte han. Gikk en stund og jeg fikk plutselig en snap som det sto at han angret seg og at han hadde gjort en feil med å bli sammen med henne. Han ville endre, men det skjedde ikkenoe..

Da jeg sa det til henne så nekta han på at han hadde sakt det og jeg ble enda mer lei meg for at hun ikke trodde på det og at han jugde. Han sendte hele tiden melding om at jeg skulle komme så den uka vennina mi som var sammen med han var på skole så dro jeg dit for jeg ville finne ut hvorfor han ville at jeg skulle komme. Jeg kom dit å han ble overasket for han trudde ikke at jeg mente at jeg skulle komme. Timene gikk og det nærmet seg kvelden, han sa jeg kunne ligge over så jeg slapp å finne skyss så sent, så jeg lå over.. Dagen etter på kom og han sa til meg da at han angret seg og at han ville endre å gjøre det rette. så maste han om han kunne få kysse meg, jeg sa nei fordi han var sammen med vennina mi.. Så jeg gikk på do etter jeg hadde kledd på meg for jeg skulle ordne meg, da jeg kom tilbake så sa han at han hadde snakket med vennina mi og at han hadde sakt at han hadde det bedre med meg og at det var slutt, jeg trodde ikke mine egne ører og ble super glad men lekte å virket overrasket. Så gikk det litt til og kvelden nærmet seg igjen, han sa jeg kunne være lenger hvis jeg ville og jeg tenkte ja jeg kan jo det siden det var slutt mellom dem. Senere på den kvelden på kysset vi altså den 07.08.13. Jeg bare smilte etterpå og var super glad for at det endelig skjedde, hadde ventet så øenge på det og ja endelig skjedde det :D Vi la oss til å sove og dagen etterpå kom. Plutselig hørte vi en bil utenfor og det var vennina mi og da gikk 1000 tanker gjennom hode mitt, jeg ble redd, nærvøs og itillegg glad. Hun låste seg inn siden hun hadde nøkkel og det første hun sa til Glenn da han kom å møtte hun var at hun skulle hente tinga sine, også pratet dem. Så hørte jeg døra smelte igjen og Glenn kom. Vennina mi var sur og dro så fort hun fikk tinga sine.. Så får jeg en melding, det var av henne. Jeg ble overrasket. Jeg sa det til Glenn og vi bare ignorerte det og glemte det. Vi fant på mye morsomt sammen og kjørte mye bil og var med venna hans, Den 09.08.13 så ble det endelig oss, officielt på fb og alt. Jeg ble super stolt over å endelig ha en jeg kunne kalle min. 

 

For 1 måned og 2 uker og 3 dager så ble jeg sammen med en gutt som betydde alt for meg, som fikk meg til å smile da jeg ikke ville og fikk meg i rett å slett godt humør da jeg hadde det vondt. Han var den jeg hadde likt lenge og endelig fikk jeg han etter at han såra meg med å bli sammen med vennina mi, han sa han hadde gjort en feil og angret seg. Jeg ga han en ny sjanse. Det gikk så bra med oss helt til den 21.09.13 da jeg fikk en meldign av vennina mi, der det sto: Er det slutt mellom deg og Glenn? 

Jeg hadde ikke penger på korte da så jeg fikk ikke svart, je fikk bare 1000 tanker igjennom hode og jeg begynte å gråte. Etter litt så klarte jeg å ta meg sammen og tenkte "Det er sikker noe feil eller at hun prøver å lure meg" Så ringer hun og spørr og jeg sier jo nei for jeg hadde ikke hørt at han hadde slått opp eller noen ting så sier hun at han har satt seg som singel på fb, så hun sa hun skulle ringe han å spørre om hva som hadde skjedd siden han ikke hadde som ett forhold på face lenger. Han tar ikke mobilen så hun ringer kompisen hans som han var med, han tar mobilen og sier at han ikke var ved han nå så hun ringer Glenn igjen og han tar den, så hun spørr og da sier han at han har sakt mange ganger til meg at det var slutt osv, men han har ikke sakt NOENTING til meg så jeg ble knust. Hun ringer meg igjen å forteller dette til meg og jeg ble mer knust. Jeg hadde beslk av KP og Ak da så jeg gjorde alt for å ikke begynne å grine. Så fort de gikk ut døra så klarte jeg ikke å holde meg lenger så jeg knekker ut i tårer og bare gråter og gråter.. :'( Etter 1 time så ringer Ida meg igjen og hun spørr om jeg vil komme bort derifra, hun skulle fikse skyss sånn at jeg kunne komme til henne så jeg slapp å være der. Jeg gikk og pakket og gråt og gråt. Jeg fikk pakket alt og hun kom med en kopis av henne og vi dro. jeg lå der til dagen etterpå sånn at jeg slapp å være alene, og jeg er super glad for at jeg hadde henne da og at hun tok kontakta og hjalp meg selv om vi var uvenner, vi har ordnet opp nå og har blitt venner igjen jeg å hun.


-Jeg og Ida koste oss med is og jeg brukte det for å prøve å kurrere kjærlighetssorgen!<3

 

Igår så kom jeg hjem og det var utrolig rar å komme hjem, hjem til enkeltseng istede for dobbelt seng og ingen dyr og ingen å våkne opp med. Var utrolig vondt å våkne idag. og jeg har ikke sovet ordentlig på over 50 timer så er utrolig sliten, lei og deppa. 

Men på en måte også så var det godt og komme hjem, litt nærmere vennene mine. Jeg har gjort noen tabber med å nesten kutte ut vennene og familien min for den gutten og jeg angrer men er glad jeg har fått igjen kontakta med dem og ordnet opp. Imorgen skal jeg til Dokka og da skal jeg møte mange av vennene mine og det skal bli utrolig godt, godt å få se de igjen og få snakke med de. -blogges :*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

17, Søndre Land

Er ei jente på snart 17 år som er veldig glad i familien og vennene sine!<3 Liker og ta bilder, være med venner og synge og danse for meg selv! :) Vis der er noe du lurer på så send ei meld da vel, biter ikke ;) Hihi Har ett motto og det er dette : My life. My choices. My mistakes. My lessons. Not your business.

Kategorier

Arkiv

hits