Tiden går sakte idag!

Ahh, dagen idag går så utrolig treigt, er igjen 1 time til jeg er ferdig på skolen... Noe så gørt. Vil hjem og slappe av og spise, kjempe sulten.

Når jeg kommer hjem så skal jeg rydde rommet mitt, skal ikke utsette det noe mer. Men ja, blir spennede å se om jeg klarer å rydde det eller ikke.

Håper vi skal ha noe godt til middag idag, sånn som igår! Da hadde vi tacoomelett, nomnom. Var kjempe godt, det var tacokjøtt, paprika, løk, egg og noe mer jeg ikke husker!

Men det var super godt, håper det kanskje er igjen litt av det så jeg kan spise det da jeg kommer hjem hehehe ^^

 

Hva har dere gjort idag?

Er dere på skolen?

Har det vært kjedelig eller morsomt?

Lene Marlin: Unforgivable Sinner

Har fått denne sangen på hjernen. Den er så fin♥

 

 

Ja da var det bare å sitte å vente til kl blir halv 4 så jg kan gå ned til bussen. Ahh, må gå ned og opp tannlegebakka for å komme til skolen og fra skolen, pga bussene kan ikke kjøre opp til skolen.
Egentlig litt slitsomt, men å god trening siden vi ikke er i så mye aktivitet om dagen på skolen. Så kan vel ikke klage!

Har dere hørt den nye sangen av Dj Broiler??
Den burde dere høre, fy å bra den er, den er den beste Broiler har lagd. Vannski♥ Hør på den!

DJ Broiler: Vannski♥

Men da blogges vi vel om litt! :)
Ha en fin dag videre! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

17, Søndre Land

Er ei jente på snart 17 år som er veldig glad i familien og vennene sine!<3 Liker og ta bilder, være med venner og synge og danse for meg selv! :) Vis der er noe du lurer på så send ei meld da vel, biter ikke ;) Hihi Har ett motto og det er dette : My life. My choices. My mistakes. My lessons. Not your business.

Kategorier

Arkiv

hits