hehhei :)

Hei alle sammen, sorry for at jeg ikke har blogga så mye, men jeg har rett å slett glemt alt, men jeg har nå tenkt til å prøve å blogge litt også får vi se hvordan det går!

Men je lurte på om dere vil ha en sminke video eller spørsmålrunde elns? Så legg igjen en kommentar, fordi jeg har ikke så mye å finne på fortiden så da kan jeg lage en video,

men da må dere legge igjen en kommentar om hva jeg skal gjøre. Jeg orker ikke Må gjøre video nå, men kan ta sminkevideo og spørsmål ogsånt! :)

Så ja jeg håper dere legger igjen en kommentar!

Så da blogges vi ;*

 2 kommentarer

Malin

24.01.2013 kl.20:19

Spørsmålsrunde?

Sminkevideo ( hverdags ) ?

Jeanette

24.01.2013 kl.21:05

Malin: Takk for kommentaren :) jeg kan lage en hverdagssminkevideo idag også kan jeg ha en spørsmålsrunde i helga for blir litt seint hvis jeg skal gjøre den idag, men da kommer det ivertfall en sminkevideo idag hvis jeg får til å redigere videoen :)

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

17, Søndre Land

Er ei jente på snart 17 år som er veldig glad i familien og vennene sine!<3 Liker og ta bilder, være med venner og synge og danse for meg selv! :) Vis der er noe du lurer på så send ei meld da vel, biter ikke ;) Hihi Har ett motto og det er dette : My life. My choices. My mistakes. My lessons. Not your business.

Kategorier

Arkiv

hits