Herligste dagen med de herligste!<3

For en liten stund siden så kom jeg å Maria hjem fra Parken, var kjempe morsomt å møte vennene mine utenom skolen liksom! Å jeg tror Maria syntes det var morsomt å møte de igjen, de hun ble kjent med sist hun var med i sommer!

På parken idag så var det mye rart, der var mange aktiviteter, man kunne "ri" en hest til mål, bryte, leke doktor med å ta ut forskjellige ting uten at man rører kroppen og så man kunne ta "Fake tattoo"

Jeg og Maria tok 2 tatto'er vær, mine de som er på bilde!

 


-Bad girl! Likte ikke denne så godt som den andre!-Jeg å Maria har lik, altså denne. Jeg har tenkt til å ta denne tattoveringa når jeg blir 18, altså om 1 år :D

Gleder meg!:)

 

 

Hva syntes dere om denne??

Tror du jeg hadde kledd den??

 

Også tok jeg et jævlig bra bilde av Julia og Kristoffer som hadde bytta jakker (unnskyld språk bruken) Her er bilde :D-Sikkelig genialt bilde egenltig! Glad i dere<3

 

Nå ligger vi å ser på Løven, heksa og kleskapet, altså Narinia og skal snart sove. Jeg er super sliten siden jeg har lungebetennelse og burde egentlig ha holdt meg hjemme idag men ville ikke gå glipp av en så fin dag! Så nå skal jeg slappe av, blir kanskje Cc imårra hvis jeg er så heldig at jeg får lov å være med Toril og Maria!

Men får nesten skru av pc'n jeg og ordne meg og snart legge meg siden vi blir sikkert dra'n litt tidlig imorgen med tanken på køen osv på Gjøvik! :)

 

Men da får alle sammen ha en fin helg og sove godt!

Nattinat<3

-Blogges folkens..<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

17, Søndre Land

Er ei jente på snart 17 år som er veldig glad i familien og vennene sine!<3 Liker og ta bilder, være med venner og synge og danse for meg selv! :) Vis der er noe du lurer på så send ei meld da vel, biter ikke ;) Hihi Har ett motto og det er dette : My life. My choices. My mistakes. My lessons. Not your business.

Kategorier

Arkiv

hits