Lungebetennelse! :(Unnskyld for at jeg ikke har blogget på en stund men har ikke orket siden jeg er syk. Er slapp og trett hele tiden!
Igår var jeg hos legen og da fant vi ut at jeg har kraftig lungebetennelse og muligens astma så jeg fikk penselin jeg skal gå på i 10 dager og skal ta 2 om morgenen og 2 om kvelden. Jeg fikk også Ventoline som er imot astma som jeg skal ta 3-4 ganger daglig for å se om det hjelper. Penselinen jeg går på er veldig hard mot magen min så jeg får sikkelig vondt i magen og kramper men jeg håper virkelig jeg blir bedre snart. Har vært syk i 1 måned nå! :( Men ja, je gjør alt for å bli frisk!

Har du hatt lungebetennelse??

Er du ofte syk??

Hva pleier du å gjøre når du er syk?? 

Idag er det 13 Desember og verdens beste Maria Grinaker har bursdag, hipp hipp hurra!<3 Gleder meg til du kommer i helga, da skal vi kose oss på Dokka på parken, spille wii og sikkert se på noen filmer + vi skal sikkert feire deg når du kommer :D<3 Kommer til å bli en chill helg! Glad i deg snuppa<3

Mayday Parade: Oh Well, Oh Well

Nydelig sang!<3 

Men nå skal jeg se ferdig Åndesen makt også legge meg så jeg kommer meg på skolen igjen imorgen siden jeg var hjemme idag.

 

Ser du på Åndenes makt??

Syntes du der er skummelt?

Hva pleier du å se på?

Kommer kanskje ett natta nnlegg før jeg legger meg! :)

Blogges!<3

 

 

5 kommentarer

Rikke og Maria

13.12.2012 kl.22:23

håper du blir bedre snart snuppa miii!<3

gleder meg til jeg kommer imorgen og møte deg og de andre som jeg ikke har sett på en stund på parken. også spille wii :DD <3 kommer til å kose oss masse denne helga snuppe mi<3

Jeanette

13.12.2012 kl.22:34

Backwards: Håper jeg å snuppa!<3
Ja gleder jeg meg til å, også spille wii ja :D<3
Ja, det kommer vi til<3

Malin B. Holm

13.12.2012 kl.23:55

God Bedring, ikke morsomt å være syk så lenge :/<3 Får håpe det går over snart da! ;) Ser nesten alltid på Åndenes Makt, og syns ikke det er så skummelt :p<3 Gratulerer til Maria! ;)

Jeanette

13.12.2012 kl.23:58

Malin B. Holm: Tusen takk, nei er ikke det så lenge det er så lenge! :(<3 Ja får håpe dæ! :)
Okei, nei, er ikke det! :) Glemmer at det er jeg så jeg ser sjeldent på det :(<3 (Y)<3

Jeanette

13.12.2012 kl.23:58

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

17, Søndre Land

Er ei jente på snart 17 år som er veldig glad i familien og vennene sine!<3 Liker og ta bilder, være med venner og synge og danse for meg selv! :) Vis der er noe du lurer på så send ei meld da vel, biter ikke ;) Hihi Har ett motto og det er dette : My life. My choices. My mistakes. My lessons. Not your business.

Kategorier

Arkiv

hits