Skolen..

Sorry for at jeg ikke har fått blogget før idag, men har ikke hatt muligheten å har heller ikke vært på nett siden vi har sett på 2 filmer idag + hatt matfri å gym, men da kommer det ett lite innlegg nå hehe!

Ja idag har jeg ikke gjort så mye annet enn å sett på 2 filmer. 1 i Engelsken og en i samfunnsfagen. Syntes den filmen vi ser på i engelsken er mest interisang fordi den i samfunsfagen er kjedelig.. Sovna så jeg så nesten ikke noe av den hehe! Så det betyr at filmen var kjedelig hehe! Men godt å sove litt da, + jeg var jo ikke den eneste, mange sov så!

 

Men ja nå har vi programfag og skal gjøre en oppgave om Ergonomi, kjempe arti eller ikke! Men ja da får jeg nesten begynne jeg så blogges vi seinere idag eller ikveld :)

 

Hva har dere gjort på skolen idag?

Hva slags fag liker du best?

Trives du på skolen?

 

Ha en fin dag alle sammen :)

Blogges! :)

 

Ett gammelt bilde, eller er ikke så gammelt da men da, Det er tatt da jeg var blond, men nå har je mørkt blondt hår for farga det mørkt :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

17, Søndre Land

Er ei jente på snart 17 år som er veldig glad i familien og vennene sine!<3 Liker og ta bilder, være med venner og synge og danse for meg selv! :) Vis der er noe du lurer på så send ei meld da vel, biter ikke ;) Hihi Har ett motto og det er dette : My life. My choices. My mistakes. My lessons. Not your business.

Kategorier

Arkiv

hits