Stygge kommentarer! Hva så, jeg bryr meg ikke! JEG SKRIVER OM HVA JEG VIL!!!

Ja så på en kommentar som jeg fikk som det stod at jeg burde vokse opp å heller lage en dagbok istede for å skrive alt på bloggen fordi ingen brydde seg! Vet du hva jeg kommer til å skrive om akkuratt det jeg vil på bloggen selv om folk bryr seg eller ikke, jeg velger selv hva jeg skal skrive!


Du som hadde skrivet den kommentaren, til deg har jeg ett spørsmål: Hvorfor leser du bloggen min vis du skriver sånne kommentarer??

Det er ikke nødvendlig mener jeg! Kanskje din mening det du sa men er ikke sånn man går rundt å skriver! Jeg ble ikke såra men hvis du skriver sånn til andre å så kan det faktisk hende de blir såra! Så tenk på hva du kommenterer før du gjør det!

Helt greit at folk kommenterer meninga si men å si at man burde vokse opp osv trenger man ikke skrive på kommentaren, kan heller skrive det på melding til meg syntes jeg da! Men jaja jeg bryr meg altså ikke om den kommentaren, jeg tar meg ikke nær av den fordi jeg skriver det jeg vil å føler for! Som jeg har sakt før å, på bloggen så skriver jeg om mitt liv, og litt forskjellig, så hvis du ikke er fornøyd med bloggen så trenger du ikke lese den og bruke tid på å kommentere masse dritt!! Setter stor pris på kommentarer men fins en grense på hva man skriver der da! Min mening så jaa!
Følte jeg bare måtte skrive ett innlegg om det så kanskje den som kommenterte den kommentaren tenker seg litt om!
Men takk for at du tar deg tid til å lese å kommentere da! ;)

2 kommentarer

Malin

05.11.2012 kl.22:34

Åh, så sant! Utrolig irriterende at folk skal kommentere dritt på bloggen! Bra du ikke tar deg nær av det jentami!<3 Ilu<3

Jeanette

08.11.2012 kl.08:48

Malin: Mhm! Ja er det! Hehe ja, er vant med at folk slenger dritt så je har lært meg å ikke bry meg så mye om det! Ilu2 jentamii<3

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

17, Søndre Land

Er ei jente på snart 17 år som er veldig glad i familien og vennene sine!<3 Liker og ta bilder, være med venner og synge og danse for meg selv! :) Vis der er noe du lurer på så send ei meld da vel, biter ikke ;) Hihi Har ett motto og det er dette : My life. My choices. My mistakes. My lessons. Not your business.

Kategorier

Arkiv

hits