KJEDER MEG!!Ja nå er jeg egentlig litt sur på pappa fordi jeg spurte om jeg kunne dra bort men fikk ikke lov for må øve på mopedlappen, mend det han ikke skjønner er det at boka jeg har er ikke så god å øve i!

Men får bare gå! Håper på at jeg klarer mopedlappen egentlig fordi det koster 500 kr for vær gang man skal ta den, + at jeg får litt lettere ellerno sånt pga dysteleksi, jhar hatt det en stund men dem fant det ut førstes nå, syntes det er litt dårlig gjort at dem fant det ut nå fordi jeg tok en test for lenge siden og da fant dem ikke ut om jeg hadde det eller ikke, men nå for kanskje 1 måne siden ellernoe sånt fant dem det ut!

Men jaja, life goes on! Men er jo ikke sikkert mopedlappen blir lettere å ta fordet da! Men får se hvordan det går på Mandag! Får håpe på det beste ja! :)

Nå sitter jeg å ser på Grey's Anatomy, egentlig litt spennede fortiden selv om jeg ikke har fått med sammenhengen :P Men jaja!

 

Ser du på Grey's Anatomy?

Har du fått med sammenhengen?

Liker du å se på det?

 

Men ja da får vel jeg øve litt jeg så pappa blir fornøyd for engangsskyld :S

Huff!! Fin Lørdag må je si, sitta heme å øve og ikke få dra bort ellernoe sånt!

Kommer nok noen bilder og litt sånn på noen innlegg idag for kommer nok til å kjede meg endel :(

Jaja! Men vi blogges! :)

  Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

17, Søndre Land

Er ei jente på snart 17 år som er veldig glad i familien og vennene sine!<3 Liker og ta bilder, være med venner og synge og danse for meg selv! :) Vis der er noe du lurer på så send ei meld da vel, biter ikke ;) Hihi Har ett motto og det er dette : My life. My choices. My mistakes. My lessons. Not your business.

Kategorier

Arkiv

hits