Jobb imårra så snart legge meg! :)

Ja overskrifta sa egentlig det meste, skal på jobb imårra så skal legge meg tidlig idag så jeg er opplagt til imårra! :)
Gleder meg masse til å komma dit at, en stund siden nå!

Nå skal jeg se på litt mer tv så skal jeg nok legge meg ved 10 tiden tror jeg fordi jeg er veldig trøtt og sliten av å stå opp å dra på skolen og jobbe å bli masa på så det blir nok godt!
Skal jobbe imårra, Torsdag og Fredag så er det helg, det skal bli godt. Så er det en uke fri så er der skole Mandag og Tirsdag så jobb igjen!

 

Skal du på jobb og hvor skal du?
Har du mye å gjøre på skolen?

Æsj np regner det ute og det er spådt regn imårra å :( Jeg liker ikke regn, eller det er helt greit om nattaen men ikke om dagen og spessielt ikke når jeg skal være ute imårra! Men jaja, går vel, har jo regnklær så!

 

Men da har jeg egentlig ikke noe mer å skrive enn ann dette blir det siste innlegge ikveld så kommer jeg til å blogge mer når jeg kommer hjem imårra og kanskje imårra tidlig! :)
Så da får alle ha en god natt og sove godt, der skal ivertfall jeg!

Så da blogges vi gutter og jenter! ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

17, Søndre Land

Er ei jente på snart 17 år som er veldig glad i familien og vennene sine!<3 Liker og ta bilder, være med venner og synge og danse for meg selv! :) Vis der er noe du lurer på så send ei meld da vel, biter ikke ;) Hihi Har ett motto og det er dette : My life. My choices. My mistakes. My lessons. Not your business.

Kategorier

Arkiv

hits