Hei :)

Hei :) Istad spurte jeg om dere hadde no forslag om hva jeg kunne blogge om å da fikk je inn litt, så da tengte jeg at je kunne svare og skrive ned dem! :)Ting som inntereserer deg:)
Hmm, Ting som innteriserer meg er å være med venner/familien, musikk, synge og tegne.

Hadde ikke klart meg uten! Familien og venna betyr egentlig mest fordi dem støtter meg når jeg trenger det!

Men det er de tingene som inntereserer meg, kan legge ut noen bilder senere av noen av tegningene mine, tar ikke alle for da blir det veldig mange bilder :P Men tar noen av de fineste! :)

Anbefal ting ( produkter, filmer, serier, blogger, klær )

Produkter: hmm veit ikke helt hva slags produkter jeg skal anbefale jeg :P Men finnes mye bra da!

Filmer: Syntes egentlig de fleste skrekk/horror filmene er til å anbefale, jeg bare elsker de filmene, men kan komme med ett eksempel, "The Haunting Of Waley House"

Så på den igår og den ær kjempe bra og skummel! Jeg skvatt mye av den, tror je la ut ett bilde på ett anna innlegg! :)

Men anbefaler alle å se den, den er basert på enn sann historie, det er om ett hjemsøkt hus i Amerika! Skummelt syntes jeg! :P
Her er traileren: http://www.youtube.com/watch?v=7MrVo0oEhYY Ta en titt og legg igjen en kommentar hva du trur om filmen og om du har sett den! :)

Serier: Ser egentlig ikke på så mye serier men pleier å se på Home And Away innemellom men får liksom aldri med sammenhengen pga ikke ser på hele tiden! Så er ikke noen spessielle je anbefaler der..

 

Blogger: Er mye på http://mariacutie1.blogg.no/ , http://knoxie.blogg.no/ og http://tubbyworld.blogg.no/ og noen til da. Men de her anbefaler jeg, de legger ut mye fint og som gir insperasjoner! :)

 

Klær: Har ikke så mye å anbefale her heller, Men jeg digger hareem/baggy bukser og en collage jakke jeg har, Her er ett bilde så du ser den! ;)

Jeg har en sånn en bortsett fra at der det er hvitt er det grått på min, Dem er veldig gode og varme så anbefaler sånne jakker :) Dem har dem også i fler farger da, Blå, svart, rød og sikkert fler :)


Har du sånn jakke??
Hva syntes du om dem?? :)


Men da har jeg egentlig ikke mer å blogge om akkuratt nå så kommer sikkert ettt eller fler innlegg senere ;)

Så da blogges vi :)
Kyss og klem fra meg! ^^

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeanette

Jeanette

17, Søndre Land

Er ei jente på snart 17 år som er veldig glad i familien og vennene sine!<3 Liker og ta bilder, være med venner og synge og danse for meg selv! :) Vis der er noe du lurer på så send ei meld da vel, biter ikke ;) Hihi Har ett motto og det er dette : My life. My choices. My mistakes. My lessons. Not your business.

Kategorier

Arkiv

hits